Farmen

FARMEN

 

2014 • 2015

 

Jeg er ydmyk, rørt og takknemlig for alle reiser og opplevelser dyrene mine gir meg - Farmen er intet unntak.

Å få oppleve Farmen på nært hold har gitt meg ett innblikk i reality og TV-produksjon - som jeg ikke ville vært foruten.

 

 

 

Farmen var en fantastisk reise tilbake i tid!

Vi levde, tenkte og oppførte oss som om vi var 100 år tilbake. Deltagerne var inne i Farmen-boblen og det var viktig at vi som kom utenifra passet inn.

 

Både i 2014 og 2015 har Espen vært dyreansvarlig under Farmen innspillingene. I 2014 på Li gård på Tangen, og i 2015 på Ljøntjernbråtan i Eidsvoll. Espens oppgaver har vært å fremskaffe egnede dyr til serien samt ansvaret for daglig tilsyn inne på gården.

Opplæring av deltagerne i dyrestell og hestekjøring hadde han også ansvarlig for, i tilegg til å bistå deltagere om det var spørsmål underveis eller uforutsette ting dukket opp.

 

Dyrene måtte være både tidsriktige, til å passe inn på livet på Farmen -100 år tilbake! Men den største utfordringen var likevel å finne riktige dyr som hadde tryggheten og lynne til å samarbeide med deltagere uten kunnskap om dyr og gårdsdrift.

Endel av dyrene som har blitt brukt i serien er fra gården vår, resten var innleide dyr -håndplukket til oppgaven.

 

Kjøring med hest og vogn, både tospann og enbet var det også mye av under innspillingene. Både Skumring, Vesla og Espen var å se på skjermen. Programleder Gaute Grøtta Grav brukte også fjordingene Skumring og Vesla når han kommer inn på gården!

 

 

 

© Copyright 2015. All Rights Reserved.